Quin ritme que porten els més petits!

Aquesta setmana hem rebut una carta de la Sirsha des del nord, però aquest cop hi havia alguna cosa a dins! La Sirsha ens va fer uns collarets, que també els porten a la tribu, en els que hi ha un arbre -que representa l’amistat de tots els companys i les companyes-, i un floquet de neu que ens indica que la tribu és del nord, del fred… i que macos que estem amb aquests collarets!!!
Hem viatjat pel món de les emocions, tot representant i fent teatre a l’escenari, som uns petits grans artistes! Com que aquests dies està fent molta i molta calor, vam veure que era molt difícil que pogués nevar; per aquest motiu, vam deixar volar la nostra imaginació… ah! i també tot de confeti de colors!!! Que divertit, oi? Al bon temps (i calor), bona cara també!
Per remarcar la importància de la natura, hem pintat elements que vam recollir del riu, pedres, pals, fulles… Ben bonic que queda als arbres i és cert que ja és una obra d’art, però heu vist les nostres creacions?
Tot i la calor, hem sigut valents i exploradors i aquesta setmana hem anat a la Pista de Sant Andreu on hem jugat moltíssim i ens hem remullat una miqueta.
Avui hem omplert la nostra aula de coixins gegants i ens hem imaginat mil i una històries a fer i jugar! Oh… i sabeu què més? També hem ballat amb un terra ple de paper de bombolles… Sí, sí, heu sentit bé… d’aquelles tan plaents i divertides!
Finalment, hem dibuixat les nostres siluetes amb la Tribu Guacamole i ens hem fet massatges! Com ens agrada cuidar dels grans i que ens cuidin!
Aquesta setmana ha estat pleeena d’aventures i coses que ens han fet feliços, però… preparats… la setmana que ve s’acosta amb molt bona pinta!

Deixa un comentari