I que bé ens ho vam passar amb la tribu de les papallones!

Hola!

Aquesta setmana ha estat molt intensa amb diferents activitats, jocs i tallers. A continuació, us hem preparat una explicació per dies que hem escrit per parelles de la tribu!

El dijous vam imaginar que estavem dins un iglú i ens vam fer uns massatges amb gel, quin fred! Però la sensació va ser molt divertida! Després, amb en Txarli vam fer uns jocs de moviment amb uns globus i també amb unes teles.


Divendres, vam conèixer a la tribu de les papallones, vam jugar a un joc de banderes i atrapar macarrons, ho vam passar pipa! Patata❤papallones


Dilluns, va ser l’aniversari de la Marina, va portar una coca boníssima per esmorzar i també piruletes! Tot estava boníssim! Amb la Natàlia, al taller de música, li vam cantar l’aniversari feliç i vam preparar el ritme de la cançó Ani Kuni. Amb en Juanjo, vam fer mini obres de teatre en les quals apareixíem a un lloc desconegut.


Dimarts, vam anar d’excursió a la sardana. Allà vàrem jugar a un joc de pistes de l’A2J i després vàrem deixar anar la nosta part més artística i vam pintar amb guixos al parc, era molt divertit!


Avui dimecres, a taller de belles arts amb la Georgina hem acabat d’enllestir els elements de la tribu. Els collarets, uns mòbils fets de pals i les màscares Grotesques.

Us seguirem informant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s