Belles arts i els més grans!

Ja hem superat la tercera setmana de #casalartístic i la veritat és que no podem estar més contentes i contents. El temps passa volant amb totes les sortides i activitats que fem! Tant ens agrada que, de vegades, no ens dóna temps a acabar-ho tot!
Cada setmana fem una especialitat diferent i una que ens agrada molt és Belles Arts! Tot i que els especialistes no poden venir físicament, ens ho han deixat tot preparat per poder fer les seves sessions.
Per al moment, vam fer una primera sessió anomenada: El llenguatge secret dels arbres. On vam crear les nostres pròpies arrels i vam entendre com es comuniquen els arbres, convertir-nos en ells i creant els nostres colors.
En vam fer una altra sota el títol “Per què plorem?”, vam veure i escoltar un conte on s’explicava per què plorem. Sigui de tristor, de ràbia o de felicitat… Aquest conte ens va permetre obrir-nos al grup i expressar-nos lliurement. Després, vam fer diferents propostes plàstiques, des de pintar una tela amb pipetes com si fossin llàgrimes de colors o crear la nostra pròpia llàgrima, no només en paper, també li vam donar volum i color, totes eres ben diferents, com nosaltres!

I aquesta setmana, la sessió que tenim preparada és sobre el temps, què serà? Ho descobrirem aviat!

A part de l’especialitat, ens agrada tant Belles arts que no parem de fer coses plàstiques, hem creat el nostre personatge que a poc a poc està experimentat la metamorfosi. La setmana vinent ja us ensenyarem com evolucionem…

CONGUI CONGUI … CONGUILITOS!!!!

Deixa un comentari